Hi, How Can We Help You?

Over mij

Over mij

frontshot

Kom meer te weten

Waarom voor mij kiezen? Overtuig je zelf

Sophie Beckman uit Dordrecht. Sinds kleins af aan is sporten altijd al een
passie voor mij geweest. Mijn favoriete sport is skiën en daarom werk ik sinds een aantal jaar als ski leraar in Oostenrijk.

Ik heb de opleiding Curio Sport en Bewegen in de richting van Sport,
Bewegen en Gezondheid gedaan. Binnen deze opleiding leer je op een zo effectief mogelijke manier les te geven en mensen te begeleiden. Ik ben een gediplomeerde fitnesstrainer en personal trainer en vindt geweldig om mensen te begeleiding met zijn of haar persoonlijke doel.

Personal training bij mij is niet alleen sporten, maar er wordt ook gekeken naar andere factoren, zoals leefstijl, (belemmerende) gedachtes en gedrag en hoe jij dit uiteindelijk zelfstandig kunt volhouden. Samen stellen wij een doelstelling vast, zoals krachttoename, conditie verbeteren,
gewichtsverlies of om te zorgen dat jij zelfverzekerder bent met je eigen lichaam. Elk mens is anders en heeft andere behoeftes. Onder mijn begeleiding word er altijd voor gezorgd dat jij je op je gemak
voelt.

  • Sterk op het gebied van personal training 1 op 1
  • Ik help je bij het vinden van een perfecte workout.

We doen het samen

VERLAAT UW COMFORTZONE

“Ik vind dat iedereen de kans moet hebben om te genieten van een fitte en gezonde levensstijl. Daarom sta ik klaar om jou te helpen en te steunen tijdens het bereiken van jouw doel!” 

.

Lichaamshouding

Werkend naar jouw ideale beeld.

Gezond leven en trainen

Juiste mindset en genoeg uitdaging.

Voor jong en oud

Nooit te jong of te oud om te beginnen

Work-out

Ik help je bij het vinden van een perfecte work-out.